Ervaringen

(Berichten die gebruikers van de mobiele alarmknop aan ons hebben doorgegeven.)


Dhr. Verkerk verteld: “Dankzij de mobiele alarmknop kunnen wij langer in onze woning blijven wonen.”

“Ik ben gelukkig goed gezond maar mijn vrouw heeft een tijdje terug een lichte beroerte gekregen. Gelukkig is dat weer helemaal goed gekomen. Dit willen wij niet nogmaals meemaken. In alle paniek had ik moeite om de ambulance te bellen. Wij kunnen erop vertrouwen dat met de mobiele alarmknop van SOS Alert hulp snel onderweg is. Echt een heel fijn gevoel is dat.

Wij hebben erover nagedacht om te verhuizen naar een aanleuncomplex. Met de mobiele alarmknop van SOS Alert is dit voorlopig nu niet nodig.”


“De mobiele alarmknop van SOS Alert is een prima aanvulling op onze dienstverlening.” aldus dhr. Van Someren, manager kleinschalige woonvorm.

“Wij gebruiken de mobiele alarmknop om ervoor te zorgen dat wij een bericht ontvangen als een bewoner met dementie te ver buiten het eigen terrein is. Het instellen van een veilige zone is erg eenvoudig en helpt ons erg goed.

Natuurlijk willen wij niemand opsluiten en alle bewegingsvrijheid geven. Wij zien de mobiele alarmknop dan ook als ideale aanvulling op ons dienstverlening.”