Iedereen

De mobiele alarmknop is er voor iedereen. Voelt u zich wel eens onveilig? Of kunt u tijdens het uitvoeren van uw werk in een gevaarlijke situatie komen? Bijvoorbeeld door agressie, geweld of gezondheidsproblemen? Dan biedt onze mobiele alarmknop een oplossing.

“Ik heb mijn mobiele alarmknop altijd mee als ik alleen op pad ben.”

Onze mobiele alarmknop, waarbij u zeer gemakkelijk hulp in kunt schakelen. Daarnaast biedt de mobiele alarmknop ook de mogelijkheid om via de alarmknop te communiceren met de alarmcentrale, collega’s of familie. De alarmknop beschikt over een automatische locatieafgifte. Deze is zeer correct en kan op twee meter nauwkeurig uw locatie bepalen.

Zo kan de alarmcentrale of uw ingeschakelde contactpersonen, precies in kaart brengen waar u zich op dat moment bevindt. Dit voorkomt vervelende en stressvolle situaties. Onze mobiele alarmknop is zeer gemakkelijk te bedienen, met een druk op de SOS knop wordt er hulp ingeschakeld. De alarmcentrale wordt opgeroepen en vervolgens kunt u met hen in gesprek gaan. Is dit door de situatie niet mogelijk? Wanneer u op de SOS knop drukt, wordt automatisch uw locatie verstuurd naar de contactpersonen en wordt er hulp ingeschakeld.