Organisaties

Uiteraard is het ook mogelijk om de mobiele alarmknop zakelijk af te nemen. Vertegenwoordigd u bijvoorbeeld een zorginstelling en wilt u voor uw cliënten/bewoners onze alarmknop inzetten als hulpmiddel? Dit is mogelijk.

Ideaal voor thuiszorg organisaties en woonvoorzieningen

De mobiele alarmknop kan ook ingezet worden voor de medewerkers van uw organisatie zelf. Een handig hulpmiddel die in stressvolle en vervelende situaties kan voorkomen. Bijvoorbeeld onderweg naar een cliënt.

Daarnaast biedt de alarmknop ook de mogelijkheid om via de alarmknop te telefoneren en beschikt over een automatische locatieafgifte. Zo kunt u precies in kaart kunt brengen waar iemand zich op dat moment bevindt.

Het is mogelijk om in de eigen huisstijl over een eigen inlogomgeving te beschikken voor uw organisatie. Onze mobiele alarmknop kunt u dan volledig integreren in uw organisatie.

Er zijn diverse functionaliteiten beschikbaar die voor uw organisatie van toepassing kunnen zijn. Mocht er een andere procedure na een hulpoproep afgesproken moeten worden dan is dit altijd mogelijk. Wij bieden maatwerk.

SOS-alarm in noodsituaties

Stel een veiligheidszone in (Geo-fence)

Automatische locatieafgifte

Telefoongesprek voeren

Valdetectie