Ouderen

Onze mobiele alarmknop is het hulpmiddel voor ouderen. Deze kunt u inschakelen wanneer u in een vervelende situatie terecht komt of door verwarring niet meer exact weet waar u zich bevindt. Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u altijd en overal hulp inschakelen.

“Fijn om te weten dat ik op SOS Alert kan rekenen als er iets aan de hand is”

Stelt u voor u bent een lekker stuk aan het fietsen, maar u bent vergeten hoe u zelf weer naar huis moet komen. Of u bent gevallen bent tijdens het wandelen en kan niet meer zelfstandig overeind komen. Wellicht raakt u in paniek. Dan is het fijn dat u hulp in kunt schakelen. Onze mobiele alarmknop is in zo’n situatie uitermate geschikt.

Met één druk op de SOS knop wordt er hulp ingeschakeld en komt er hulp naar u toe op het moment dat u dat nodig heeft. Na inschakelen van hulp wordt de locatie van de mobiele hulpknop verzonden. Deze locatieafgifte is zeer correct en kan op twee meter nauwkeurig uw locatie bepalen. Vervolgens neemt onze medewerker van de alarmcentrale contact met u op om te vragen wat er aan de hand is en schakelt indien nodig uw contactpersonen in. Onze medewerker kan via de mobiele hulpknop met u praten. De noodzakelijke hulpverlening wordt in gang gezet.